Yritys

Keitä olemme ?

RAHOM Oy on jo toisessa polvessa palveleva kivialan perheyritys. Toimipaikkamme sijaitsee Keski-Suomessa, Jyväskylän Korpilahdella. Yrityksen vetäjinä toimivat Mika ja Hanna Aho.

Yrityksen vetäjät Mika ja Hanna

Päätyömme ovat uudet hautakivet ja sekä vanhoihin hautakiviin tehtävät erilaiset työt, kuten lisänimien kaiverrukset ja entisöintityöt. Näitä töitä teemme ympäri vuoden ja kesäaikaan myös suoraan hautausmailla.
Uudet hautakivet toimitamme paikoilleen asti itse asennettuina.
Kauttamme saa myös erilaisia pronssisia koristeita ja muistolaattoja, myös paikoilleen kiinnitetttynä paikkakunnasta riippuen. Tuotteita toimitamme myös postitse.
Asiakastiloissamme on esillä useita hautakivimalleja, kivilaatuja sekä mm. monenlaisia pronssikoristeita ja muistolaattoja.

Historiaa

Kuvassa Risto Aho kaivertaa hautakiveä 90-luvulla, sen aikaisilla työmenetelmillä.
RAHOM Oy:n toinen yrittäjä Mika Aho on ollut alalla vuodesta 1995 asti, jolloin hän aloitti isänsä Risto Ahon palveluksessa työntekijänä.
Ristolla oli jo tuolloin vuosikymmenten kokemus kivialalta ja hautakivien kaivertamisesta. Vuonna 2008 tehtiin yhtiömuodon muutos osakeyhtiöksi.
Samaan aikaan myös Hanna aloitti yrityksessä työntekijänä ja Riston siirryttyä ansaitulle eläkkeelle myöhemmin, siirtyi yrityksen vetovastuu lopullisesti Mikalle ja Hannalle.
Yritystä on kehitetty paljon oman osaamisen, näkemysten ja arvojen kautta. Yrityksestämme löytyy osaamista monelta eri alueelta ja tämä näkyy mm. itse toteutettujen nettisivujen, yrityksen graafisen ilmeen ja logon muodossa. Suurin osa sivuillamme olevasta kuvamateriaalista on myös omaa tuotantoamme.
Yritys on vuosien saatossa tehnyt paljon yhteistyötä myös muiden kivialalla toimijoiden kanssa, mm. auttamalla heitä hautakivien kaiverruksissa ja muissa töissä.
Avainlippu tunnus

Arvomme

Olemme suomalainen perheyritys ja meille on tärkeätä tukea suomalaista työtä.
Perheyrityksenä arvojemme ja asiakkaiden kunnioittaminen ja toiveiden toteuttaminen ovat tärkeitä.
Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä!
Yrityksemme jatkuvuudesta ja luottamuksesta kertoo asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tyytyväinen palaute ja pitkään jatkunut yhteistyö.
Olemme  Kiviteollisuusliiton jäsenyritys.

Ottakaa yhteyttä!

Onko kysyttävää palveluistamme ?

OTA YHTEYTTÄ