Hautakiven pronssiset koristeet -enkelit

Hautakiven pronssiset lyhtykehykset

Hautakiven pronssinen lyhtykehys
Hautakiven lyhtykehykseen voidaan kiinnittää monenlaisia koristeita.
Pronssista valetun lyhtykehyksen sisälle voidaan laittaa öljykynttilä palaamaan suojaan tuulelta ja tuiskulta. Kynttilä palaa varmasti ja valaisee samalla tunnelmallisesti lasien takaa.
Saatavilla on erilaisia kehysvaihtoehtoja niin muodon kuin kokojenkin puolesta. Myös aivan pieniinkin hautakiviin on saatavilla vaihtoehtoja.
Kehyksen lasiin ja itse kehyksen reunaankin voidaan kiinnittää erilaisia pronssikoristeita. Kehys voidaan myös jättää kokonaan ilman koristetta ja ristiä.
Varmatoiminen salpa pitää takaluukun kiinni vuodesta toiseen.
Kynttilälyhtykehykset ovat paksua valettua pronssia. Kehyksen takaoven saranoissa tai lukituksessa ei ole helposti ruostuvia ja hajoavia magneettiosia tai messinkisaranoita vaan kaikki ovat samaa pronssivalua. Tämä takaa, että oven mekanismi toimii varmatoimisena vuodesta toiseen, sääoloista riippumatta.
Pronssikoristeet ja risti ovat ruuveilla kiinni lasissa joten pelkoa niiden putoamisesta vuosien saatossa ei ole. Samoin lasia ei ole liimattu kehykseen kiinni vaan senkin vaihto tarvittaessa onnistuu helposti itsekin.
 
Kynttilälyhtykehyksissä ei saa polttaa elävällä tulella kuin öljykynttilöitä. Vääränlainen kynttilä saattaa noeta lasia ja hautakiveä. Pronssinen kynttilälyhtykehys on suunniteltu niin, että kynttilä saa varmasti tarvitsemansa hapen ja palaa puhtaasti ja kauniisti loppuun asti.

Esimerkkejä yleisimmistä pronssilyhtykehys malleista:

Kynttilälyhtykehyksien yleisimpiä saatavilla olevia värisävyjä:

Ottakaa yhteyttä!

Onko kysyttävää palveluistamme ?

OTA YHTEYTTÄ