Sivun alkuun

 

 

Hautakiven pronssiset kynttilälyhtykehykset

 

 

 

 

Pronssista valetun lyhtykehyksen sisälle voidaan laittaa öljykynttilä palaamaan suojaan tuulelta ja tuiskulta. Kynttilä palaa varmasti ja valaisee samalla tunnelmallisesti lasien takaa.

Saatavilla on erilaisia kehysvaihtoehtoja niin muodon kuin kokojenkin puolesta. Myös aivan pieniinkin hautakiviin on saatavilla vaihtoehtoja.

Kehyksen lasiin ja itse kehyksen reunaankin voidaan kiinnittää erilaisia pronssikoristeita. Kehys voidaan myös jättää kokonaan ilman koristetta ja ristiä.

 

Pronssinen holvilyhtykehys edestä- ja takaapäin.

Kynttilälyhtykehykset ovat paksua valettua pronssia. Kehyksen takaoven saranoissa tai lukituksessa ei ole helposti ruostuvia ja hajoavia magneettiosia tai messinkisaranoita vaan kaikki ovat samaa pronssivalua. Tämä takaa, että oven mekanismi toimii varmatoimisena vuodesta toiseen, sääoloista riippumatta.

Pronssikoristeet ja risti ovat ruuveilla kiinni lasissa joten pelkoa niiden putoamisesta vuosien saatossa ei ole. Samoin lasia ei ole liimattu kehykseen kiinni vaan senkin vaihto tarvittaessa onnistuu helposti itsekin.

 

Kynttilälyhtykehyksissä ei saa polttaa elävällä tulella kuin öljykynttilöitä. Vääränlainen kynttilä saattaa noeta lasia ja hautakiveä. Pronssinen kynttilälyhtykehys on suunniteltu niin, että kynttilä saa varmasti tarvitsemansa hapen ja palaa puhtaasti ja kauniisti loppuun asti.

 

 

 

Esimerkkejä yleisimmistä lyhtykehys malleista:

 

Suorakaide lyhtykehys

Goottilainen lyhtykehys

 

Pyöreä lyhtykehys

Holvilyhtykehys

Sydän lyhtykehys

 

 

 

Kynttilälyhtykehyksien yleisimpiä saatavilla olevia värisävyjä:

 

Tumma patina
Kirkas
Taidepatina
Kromaus

 

RAHOM Oy

Lampputie 2, 41800 Korpilahti. Puh. 045 235 5601, sähköposti: myynti(a)rahom.fi
Olkaa hyvä ja varmistakaa ennen tuloanne, että olemme paikalla.
Myös iltaisin ja viikonloppuisin voi tavoitella!

©2008 - 2021 RAHOM Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Sivuston toteutus Mika Aho / RAHOM Oy - Kaikki kuvissa olevat nimitiedot ovat fiktiivisiä.